in gesprek met creatieve online ondernemers

Design

Stella Maye, stijlbewust en ambitieus

Stella Maye, veelzijdig, ambitieus en vol overgave. Ze vertelde al eens eerder wat haar drijfveer was, maar in de afgelopen jaren heeft ze bepaald niet stilgestaan. Reden om haar nog eens te vragen naar haar drijfveren, ambities en dromen.

Stella Maye, Op je website staat Webdesign & more, kun je dat eens uitleggen?

Mijn bedrijf bevindt zich in een creatief bedrijfsverzamelgebouw. Een gebouw waar ik meerdere (startende) ondernemers heb ontmoet en waar mooie samenwerkingen zijn ontstaan. Zo help ik één bedrijf regelmatig met het versturen van een nieuwsbrief of het aanpassen van een enkele webpagina.

Daarnaast word ik tien uur per week ingehuurd door een creatieve start-up om hun website te optimaliseren, een goed Social Media plan op te zetten en uit te voeren en mee te denken bij het realiseren van hun projecten. Ook geef ik workshops op het gebied van het bouwen van een website, waarbij ik gebruik maak van WordPress en/of Squarespace.

AGENCYNL by Stella Maye

AGENCYNL by Stella Maye

Een paar jaar geleden interviewde ik je ook, toen lag je focus nog iets anders. Waar komt de verandering vandaan?

Deze verandering is zo gegroeid. Als moeder van (inmiddels) drie kinderen had ik geen tijd om groot te denken, doordat mijn prioriteit ergens anders lag. Ik heb dan ook nooit geadverteerd, maar de klussen aangenomen die op mijn pad kwamen. Inmiddels gaan de meiden naar school en kan ik langzaamaan mijn passie(s) uitbreiden.

Waar zijn je ambities van de vorige keer gebleven? Een online magazine bijvoorbeeld, ter ziele gegaan?

Het online magazine in combinatie met de webshop is niet ter ziele gegaan, maar heeft geleidelijk plaats gemaakt voor een eigen label: Triple Pink.

Triple Pink is een label voor de stijlbewuste en ambitieuze vrouw die met haar ‘high heels’ stevig op de grond staat. Een label voor de vrouw met LEF. De vrouw die niet bang is haar eigen identiteit te creëeren.

stella maye project

stella maye project

Op welke manier probeer je je te onderscheiden van de ‘concurrentie’?

Zowel met Stella Maye als met Triple Pink ben ik niet bezig met de concurrent, maar volg ik mijn stijl: minimalistisch, maar compleet.

Stella Maye: Ik word benaderd en ga na een intake gesprek aan de slag. Men weet me te vinden of hoort via via mijn naam. Vaak reageert men op de uitstraling van de door mij gebouwde websites.

Triple Pink: Als startend label is mijn visie ‘groeien’. Het eerste jaar lag de focus dan ook op het uitbreiden van de collectie en het aantal verkooppunten in Nederland en daarbuiten. Dit deed ik door zowel kritisch als analytisch te blijven én ietwat eigenwijs. Zo zal ik alleen datgene ontwerpen en (laten) produceren wat ik zelf graag draag. Door op deze manier dicht bij mezelf te blijven, ontstaat er een tijdloze mix van functionaliteit en attitude…

Wat zijn je persoonlijke ambities Stella?

Doen wat ik leuk vind en leuk vinden wat ik doe. Ik ben er trots op dat ik een mogelijkheid heb gecreëerd waarin ik mijn passie(s) kan uitvoeren. Mijn werk voelt niet als werken.

Hoe zie je dat voor je kinderen? Wat zijn de ambities die je hen zou toewensen?

Mijn kinderen wens ik hetzelfde. Ik vind het belangrijk dat ze (gaan) doen wat ze leuk vinden, dat ze hun hart volgen en later net als ik datgene kunnen doen wat ze het allerliefste doen.

Credits
www.stellamaye.info
www.triplepink.info

Project
www.agencynl.com (foto door Marjon Hoogervorst)

Geef een reactie